in

Româncă din Calabria, bătută cu bocancii de șantier de partenerul gelos, torturată și închisă în poiata găinilor

Un român de 50 de ani din Corigliano Calabro a fost arestat pentru infracțiuni de abuz în familie și vătămări agravate.

Faptele încep în primele luni ale anului 2018, când partenera bărbatului, o româncă, acceptă să meargă să locuiască cu el. Din acel moment însă, bărbatul s-a dovedit a fi foarte gelos și violent, mai ales după ce consuma alcool. Inițial, s-a limitat la insulte și amenințări, dar în curând a început să o bată.

Episoadele s-au repetat de-a lungul timpului și chiar în ziua ei de naștere, femeia a avut parte de un tratament îngrozitor, el lovind-o cu o palmă peste față și provocându-i un hematom. Cu o altă ocazie, a lovit-o cu un pumn în gură, rupându-i dinții.

Dar unul dintre cele mai tulburătoare episoade, după cum afirmă judecătorul care a aprobat cererea de arestare formulată de procuror, a avut loc în ultima zi a anului 2019, când femeia i-a cerut partenerului său să petreacă seara așa cum o face toată lumea, adică în compania altor conaționali pe care să-i invite la domiciliul lor.

Drept răspuns, bărbatul a insultat-o ​​și a acuzat-o că voia să-l trădeze chiar în casa lui și din acest motiv a încuiat-o în poiata găinilor, lasând-o acolo toată noaptea de Revelion.

În cele din urmă, episodul din primele zile ale lunii ianuarie a convins-o pe femeie, după un calvar care a durat aproape doi ani, să-l denunțe pe bărbat: după încă o ceartă din motive neînsemnate, bărbatul a luat-o la bătaie, lovind-o cu palme și pumni, iar după ce femeia a căzut la pământ, a lovit-o cu picioarele, purtând în acel moment bocanci de siguranță de șantier cu bot metalic.

Femeia a rămas plână de sânge la pământ, fiind dusă de urgență la spital cu salvarea, plină de răni și cu o contuzie pulmonară.

Pe baza acestor fapte, procurorul a decis emiterea unui mandat de arestare pentru bărbatul violent.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rareș Bogdan: «Numărul parlamentarilor pentru diaspora va fi dublat, dacă nu chiar triplat»

Cade de pe schelă, colegul său a încercat să ascundă accidentul: muncitor român de 38 de ani, luat cu elicopterul de pe autostradă și dus la spital