Menu
in

Cade de pe schelă, colegul său a încercat să ascundă accidentul: muncitor român de 38 de ani, luat cu elicopterul de pe autostradă și dus la spital

A încercat să-l ducă acasă, la Ancona, probabil încercând să ascundă accidentul de muncă la care a fost martor. Sau poate a subestimat consecințele accidentului pe care muncitorul român, în vârstă de 39 de ani, angajat de o firmă din Ancona, l-a suferit la San Patrignano, în Rimini.

Muncitorul se afla pe o schelă sau o scară și a căzut, lovindu-se grav la cap. Colegul său, conațional, l-a încărcat în mașină pentru a-l aduce înapoi la Ancona.

În timpul călătoriei, rănitului i s-a făcut rău. Nu au ajuns prea departe, mașina a fost oprită într-o zonă de servicii din Riccione, la Montefeltro Ovest pe A14, pentru că lucrătorul și-a pierdut cunoștința.

A fost apelat 118 și imediat au sosit ajutoarele. A sosit mai întâi o ambulanță care i-a acordat primul ajutor, apoi, având în vedere gravitatea, a fost solicitată intervenția elicopterului. Bărbatul a fost dus cu elicopterul la spitalul Buffarini din Cesena, cu cod roșu, în stare critică.

Colegul rănitului a fost interogat de poliție, potrivit Ancona Today. El a declarat că lucrau amândoi în construcții la o structură din Riccione, când colegul a căzut de la înălțime, lovindu-se la cap În loc să sune la 118, a decis să îl urce în furgon și să plece spre Ancona, dar pe drum starea rănitului s-a înrăutățit.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version