in

Campioană de atletism omorâtă de un român, a aruncat-o de pe podul Sisto, din centrul Romei

Cazul morţii unei foste campioane la atletism, găsită fără suflare sub podul Sisto de deasupra Tibrului, la Roma, cutremură Italia. Un român de 26 de ani a fost arestat fiind acuzat de uciderea tinerei. El este acuzat că a aruncat-o în gol pe Imen Chatbouri, de pe podul Sisto, aflat în plin centrul Romei. Trupul neînsufleţit al tinerei de origine tunisiană a fost găsit în 2 mai.

Dacă iniţial, poliţiştii luaseră în calcul ipoteza unei sinucideri, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au renunţat la această variantă. Pista pe care au luat-o anchetatorii a fost crima, sâmbătă poliţiştii arestându-l pe principalul suspect. Este vorba despre un român de 26 de ani, care ar fi cunoscut-o pe Imen într-un local.

După ce a plecat din local, sportiva a fost urmărită de român. Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr urmărind-o pe podul Sisto. La un moment dat, românul s-a apropiat de Imen pe la spate, a apucat-o de glezne, şi a aruncat-o de pe pod, în Tibru. În momentul atacului, fata era sprijinită de parapetul podului.

O ipoteză a anchetatorilor ar fi că românul s-ar fi enervat pentru că tânăra îi refuzase avansurile, scrie ilmessaggero.it, citat de observator.tv. După ce a împins-o spre moarte, românul a coborât scările, s-a apropiat de corpul fetei pentru a face dispărute anumite lucruri ce ar fi putut duce către el, ca de exemplu celularul. Apoi, i-a aşezat geanta sub cap ca să pară că doarme.

Carpineto, român de 29 de ani, și-a omorât mama cu sânge rece, a lovit-o la cap, femeia a murit pe loc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brescia, doi frați români, morți în timpul unei furtuni violente, a căzut un copac peste ei

Despăgubiri record pentru familia unui român rezident în Italia, decedat în accident rutier în România: 600.000 euro