Menu
in

Canicatti, româncă ademenită să facă curățenie într-o casă, apoi sechestrată și violată ore în șir

Ore de teroare pentru o româncă în vârstă de 29 de ani, răpită și violată de un compatriot de 39 de ani, arestat dupa o anchetă fulger. Incidentul a avut loc sâmbătă, la Canicatti, în provincia Agrigento, unde femeia 29 de ani s-a prezentat la camera de urgență spunând că a suferit o violență sexuală. 

Medicii de la Urgențe au chemat imediat carabinierii, care au ascultat povestea victimei internată în spital. Femeia a fost în măsură să furnizeze anchetatorilor elemente importante pentru declanșarea anchetei.

Ea a povestit militarilor că a fost atrasă de unul dintre concetățenii ei într-o casă din Canicattì pentru a efectua anumite treburi de uz casnic contra unei taxe. Femeia a avut încredere și gândindu-se că poate face un ban în plus l-a urmat pe bărbat acasă. Abia intrată în casă, a amenințat-o însă cu moartea și a forțat-o să aibă acte sexuale repetate, pentru câteva ore.

Femeia a reușit să scape, și a povestit ulterior ofițerilor de poliție din Canicatti tot ceea ce i se întâmplase, care, pe baza descrierii date, au reușit să descopere presupusul vinovat, un lucrător agricol de 39 de ani.

Omul, arestat pentru răpire și violență sexuală, și-ar fi recunoscut în mod spontan vina și, la dispoziția autorității judiciare, a fost plasat sub arest la domiciliu. 

Violatorii români din nou în prim plan la Roma, o deputată leghistă explodează: «Acești oameni nu merită să locuiască în Italia»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version