in

«Carabinierii, deschideți! Am venit să vă verificăm bijuteriile!» Așa se prezentau trei răufăcători români, pentru a intra în case și a comite jafuri

Se prezentau la ușă ca fiind Carabinieri, iar când intrau, furau tot ce puteau. Trei români au fost arestați de adevărați carabinieri din Sesto Fiorentino, după o investigație fulger despre un jaf comis în 1 martie din casa unor bătrâni, de unde au furat bijuterii și telefoane mobile.

Arestările au fost efectuate în Florența, Signa și Rufina.

Au fost arestați Laurențiu Ștefan Ungureanu, de 33 de ani, cu domiciliul în Rufina, Bogdan Cosmin Hustiu, în vârstă de 36 de ani, rezident la Signa, și Marius Gabriel Hustiu, 32 de ani, rezident în Florența, toți cu antecedente de poliție de diferite tipuri. Pentru ei acuzațiile sunt de furt agravat, substituire de persoană și utilizarea de însemne oficiale contrafăcute.

Ancheta a început în 1 martie, când o bătrână din Sesto Fiorentino a sunat la 112 pentru a raporta că a fost jefuit de toate bijuteriile sale. Cei trei infractori s-au prezentat la ușa femeii, prezentându-se drept Carabinieri și purtând uniforme și caschete similare cu cele ale militarilor, pentru a-i inspira încredere bătrânei și ajutorului ei domestic.

Scuza a fost aceea de a-i verifica bijuteriile, pentru a opri o bandă de hoți care-i vizau casa. Victima, înșelată de maniera politicoasă și profesională a celor trei, le-a arătat toate obiectele de valoare. Între timp unul dintre cei trei s-a dus în dormitorul femeii, furând tot ce se putea. În final au plecat cu toate bijuteriile femeii și cu mai multe telefoane mobile.

Potenza, bătrân de 70 de ani, acceptă compania a două false îngrijitoare, cât pe ce să fie jefuit

Peste 200 de români din Italia, înșelați de o firmă românească de recrutare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În timp ce Italia ne trimite medici falși, noi le trimitem chirurgi cu mâini de aur

O independentă din diaspora își anunță RETRAGEREA: «În jungla care există în România, este foarte greu să răzbești»