in

Caravate, român mort la doar 19 ani în accident rutier, era portar la echipa de fotbal locală

Alexandru, un român de 19 ani, a murit, sâmbătă, într-un accident de circulaţie produs în Caravate, oraş din provincia Varese, Italia. Alexandru era elev şi în timpul liber portar al unei echipe locale de fotbal.

Conform Corriere della Sera, citat de observator.tv, sâmbătă la prânz, Alexandru se întorcea cu maşina acasă, de la liceu, în momentul în care a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Maşina tânărului a derapat, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a lovit de o altă maşină care venea din sens opus şi era condusă de un italian de 47 de ani.

Martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor, iar aceştia, dar şi pompierii ajunşi la faţa locului s-au declarat îngroziţi de cele văzute. Pentru tânărul român au avut nevoie de nu mai puţin de două ore pentru a scoate trupul dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost prea târziu, astfel că au declarat decesul tânărului.

Colegii de la A. S. D. Varese Calcio şi-au luat “adio” de la român printr-un mesaj tulburător postat pe pagina de Facebook a clubului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

S-a întors din Italia cu mașină de 30.000 de euro, polițiștii i-au confiscat-o din fața casei

Semnal de alarmă! Tot mai mulţi copii care au părinţii în străinătate sunt diagnosticați cu diabet