in

Era pasager într-o mașină cu un șofer beat, tânăr român de 23 de ani ucis într-un accident la Asti

Un grav accident, petrecut în noaptea de 17 noiembrie, a dus la moartea lui Dorel Breaban, român de 23 de ani care locuia în San Damiano în provincia Asti. Băiatul era pasager, pe bancheta din spate într-o mașină Alfa 195 care circula pe strada dintre Vaglierano (Asti) și San Damiano.

La un moment dat, vehiculul, poate din cauza drumului umed, s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp. Potrivit primelor informații, tânărul a fost proiectat afară din mașină.

La fața locului a intervenit secția de pompieri Asti, care s-a ocupat de extragerea răniților din mașină, poliția rutieră din Nizza Monferrato și echipa medicală din 118 care nu au putut decât să constate moartea tânărului Dorel Breaban.

Alți doi ocupanți ai mașinii au fost transportați în cod roșu la spitalul din Asti. Șoferul, N.M, un rezident român din Priocca, a fost găsit pozitiv la testul de alcool și a fost arestat.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Georgiana, prima româncă intrată în Arma Carabinierilor: «Cel mai frumos lucru din lume e să-i ajut pe ceilalți»

Căsătorie aranjată cu un marocan fără acte, o româncă încasează 7.000 de euro, patru denunțuri făcute de Garda de Finanțe