in

Căsătorie aranjată cu un marocan fără acte, o româncă încasează 7.000 de euro, patru denunțuri făcute de Garda de Finanțe

Garda de Finanțe din Montegiordano (Cosenza) a blocat o căsătorie aranjată între o femeie română și un cetățean marocan clandestin pe teritoriul italian, denunțând patru persoane pentru săvârșirea infracțiunii de favaorizare a imigrației ilegale.

Cei patru organizau o „căsătorie aranjată” și au fost descoperiți în timpul unui control pe strada 106 din provincia Cosenza.

Într-o mașină, venind din Bari și îndreptându-vă spre Corigliano – Rossano, în Roseto Capo Spulico, trei subiecți de naționalitate marocană (dintre care unul „clandestin”) și o femeie română, au fost supuși petcheziției și găsiți în posesie. a numeroase documente care atestă realizarea viitoare a unei căsătorii „combinate”.

Românca a mărturisit ulterior că această căsătorie a fost aranjată tocmai pentru a obține permisul de ședere pentru viitorul „soț” marocan, care, în acest scop, ar fi trebuit să îi plătească suma de 7.000 de euro(3.000 euro deja plătiți și 4.000 euro urmând să fie achitați în ziua nunții).

Cei patru riscă închisoarea de la unu la cinci ani și o amendă de 15.000 de euro.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Era pasager într-o mașină cu un șofer beat, tânăr român de 23 de ani ucis într-un accident la Asti

Klaus Iohannis, în dialog cu cetățenii: ”Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci pururi nu va reuși”