Menu
in

Carsoli, româncă ucisă de iubit în casă, după ce a fost înfometată și torturată


O româncă a fost ucisă de iubitul ei, în casa în care locuiau amândoi, la Carsoli, în provincia l’Aquila. Femeia a fost sechestrată, înfometată și torturată de iubit, înainte de a muri.

Româncă ucisă la Carsoli

Violeta Blindescu avea 46 de ani și locuia în Carsoli, provincia l’Aquila, regiunea Abruzzo, Italia, de mai bine de nouă ani de zile. Femeia stătea alături de iubitul ei, Dan George Gabinat, în vârstă de 47 de ani.

Cei doi români nu erau foarte cunoscuți în localitate, fiind mai retrași decât restul localnicilor, scrie wowbiz.ro.

În urmă cu trei ani de zile, bărbatul în vârstă de 47 de ani a anunțat poliția cu privire la decesul iubitei sale.

Violeta a fost găsită de către autorități moartă, într-o cameră insalubră. Ceea ce i-a luat prin surprindere pe oamenii legii este că femeia era dezbrăcată, dar și subnutrită. Medicii de la fața locului au constatat că pe corpul femeii erau prezente urme de violență.

Prima ipoteză a anchetatorilor a fost că românul este implicat în moartea femeii, motiv pentru care Daniel a fost reținut de autorități.

După o viață de foame și mizerie, Violeta Blindescu, subnutrită și bolnavă, a murit într-o cameră plină de gunoaie la Carsoli

Înfometată și torturată

Violeta și-a găsit sfârșitul după ce a fost sechestrată, bătută zile la rând de bărbatul pe care îl iubea, care a ținut-o și fără hrană.

Autopsia a arătat faptul că femeia în vârstă de 46 de ani era moartă de două zile, iar Dan a stat în tot acest timp cu cadavrul ei în casă.

Mai mult decât atât, cazul decesului a fost constatat ca fiind o embolie pulmonară. Violeta ar fi trăit un coșmar alături de iubitul ei. Ea a fost supusă constant amenințărilor, insultelor și bătăilor.

Martorii mai susțin că ea ar fi fost încuiată des în casă de iubitul ei.

Carsoli, gelozia a omorât-o: a dat-o cu capul de pereți până a ucis-o, nemultumit că i-a raspuns la telefon unui alt bărbat

Dan George Gabinat urmează să se prezinte vineri, 5 noiembrie 2021, în faţa Curţii de Justiţiei din l’Aquila și să răspundă pentru faptele sale. Bărbatul fusese inculpat de judecător pentru cercetările preliminare al instanței din Avezzano, Anna Carla Mastelli.

Dacă teza acuzatoare va fi confirmată, acesta ar putea fi condamnat la până la 14 ani de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]
Exit mobile version