in

Catania, româncă de 53 de ani și soțul ei, găsiți morți de fiul lor, în propria locuință

Mister asupra morții unui cuplu format dintr-o româncă de 53 de ani și un Italian de 60 de ani. Cei doi au fost găsiți decedați într-o casă din cartierul Schettino, situat în zona rurală a orașului Paternò, provincial Catania. Alarma a fost data de fiul celor doi.

Nu există nicio certitudine cu privire la cauza incidentului, cel mai probabil ar fi fost funcționarea defectuoasă a unui aragaz care a permis ieșirea gazelor și intoxicarea celor doi. În interiorul casei a fost găsită inclusiv o pisică moartă.

La fața locului, a sosit o ambulanță de la 118, dar personalul medical, din păcate, nu a putut face altceva decât să constate moartea bărbatului și a femeii, permițând carabinierilor din Paternò să deschidă o anchetă.

În momentul de față, detaliile oferite presei sunt puține, s-a menționat doar că pe cadavre nu au fost găsite semne de violență.  Descoperirea dramatică a fost făcută de fiul celor doi, ieri, în jurul orei 19. El se află în prezent la dispoziția carabinierilor pentru declarații și cercetări.

Ancheta e în curs de desfășurare, procurorul care a preluat cazul a ordonat efectuarea autopsiei celor doi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tânăr campion de origine română, și-a luat cetățenia italiană: „Vreau să reprezint Italia la Olimpiada de la Tokyo”

Giuseppe Conte și-a prezentat DEMISIA, criză de guvern în Italia. Mâine consultări cu partidele la Quirinale