in

Citea Biblia pe şinele de tren, român arestat în Italia și expulzat în România. «Nu făceam nimic rău»

Marian Robert A., un român în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la 2 ani de puşcărie şi expulzat în România, după ce a blocat circulaţia feroviară de două ori, mai întâi între Andora și Alassio, apoi între Pietra Ligure și Loano.

Tânărul a explicat că doar citea Biblia pe şine și se afla sub influența drogurilor, dar nu voia să facă rău nimănui.

Plimbarea unui român pe șinele de tren a dus la suspendarea traficului feroviar, în două ocazii, mai întâi între Andora și Alassio, apoi între Pietra Ligure și Loano.

Marian Robert Antonoaea, un român de 31 de ani, a fost condamnat la doi ani de închisoare și expulzarea de pe teritoriul italian, a decis Curtea de la Savona, scrie observator.tv, care citează presa italiană.

În primul caz a fost arestat și sancţionat pentru întreruperea serviciului public, dar în a doua zi a fost arestat de carabinieri pentru că a rezistat unui funcționar public și din nou pentru suspendarea serviciului feroviar, care a creat mai multe inconveniente pentru navetiști, care erau în tren.

Însoţit de avocata Giorgia Grenno, tânărul a spus că nu dorea să facă rău nimănui, ci se drogase şi citea Biblia pe şinele de tren, o idee care i s-a părut bună la momentul respectiv.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Omul lui Berlusconi îi îndeamnă pe românii din Italia să-l voteze pe Iohannis: «Este prietenul meu din PPE!»

Părăsită de iubit, o româncă s-a îmbătat și i-a dat unui carabinier un cap în gură, băgându-l în spital