in

Omul lui Berlusconi îi îndeamnă pe românii din Italia să-l voteze pe Iohannis: «Este prietenul meu din PPE!»

Fostul preşedinte al Parlamentului European Antonio Tajani îi îndeamnă pe toţi românii din Italia să-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

”Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din România”, a transmis Tajani.

Antonio Tajani, în prezent vicepreședinte al partidului Forza Italia, fondat de Silvio Berlusconi, a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare dând mâna cu preşedintele Klaus Iohannis şi îi îndeamnă pe toţi românii din Italia să-l voteze pe acesta la alegerile din 10 noiembrie.

”O invitaţie către toţi românii rezidenţi în Italia: duminică, 10 noiembrie, mergeţi să-l votaţi pe prietenul meu Klaus Iohannis din marea famile a popularilor europeni”, este mesajul scris pe fotografia care-i înfăţişează pe cei doi politicieni.

De asemenea, Tajani i-a urat succes lui Klaus Iohannis: ”Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din România”.

Klaus Iohannis candidează pentru al doilea mandat de preşedinte al României, fiind unul dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursa electorală.

Iohannis este susţinut de PNL, partid care face parte din Partdul Popular European.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mafia programărilor la consulate în Italia: câștiguri de 3 milioane de euro pe an. Ați avut de-a face cu asemenea situații?

Citea Biblia pe şinele de tren, român arestat în Italia și expulzat în România. «Nu făceam nimic rău»