Menu
in

Citea Biblia pe şinele de tren, român arestat în Italia și expulzat în România. «Nu făceam nimic rău»

Marian Robert A., un român în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la 2 ani de puşcărie şi expulzat în România, după ce a blocat circulaţia feroviară de două ori, mai întâi între Andora și Alassio, apoi între Pietra Ligure și Loano.

Tânărul a explicat că doar citea Biblia pe şine și se afla sub influența drogurilor, dar nu voia să facă rău nimănui.

Plimbarea unui român pe șinele de tren a dus la suspendarea traficului feroviar, în două ocazii, mai întâi între Andora și Alassio, apoi între Pietra Ligure și Loano.

Marian Robert Antonoaea, un român de 31 de ani, a fost condamnat la doi ani de închisoare și expulzarea de pe teritoriul italian, a decis Curtea de la Savona, scrie observator.tv, care citează presa italiană.

În primul caz a fost arestat și sancţionat pentru întreruperea serviciului public, dar în a doua zi a fost arestat de carabinieri pentru că a rezistat unui funcționar public și din nou pentru suspendarea serviciului feroviar, care a creat mai multe inconveniente pentru navetiști, care erau în tren.

Însoţit de avocata Giorgia Grenno, tânărul a spus că nu dorea să facă rău nimănui, ci se drogase şi citea Biblia pe şinele de tren, o idee care i s-a părut bună la momentul respectiv.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version