in

Como, accident fatal pentru o româncă de 46 de ani, căzătură de aproximativ o sută de metri de-a lungul unui canal abrupt

Trupul neînsuflețit al unei femei de 46 de ani, de origine română, a fost recuperat în acestă noapte, după un accident fatal cauzat de o căzătură de aproximativ o sută de metri de-a lungul unui canal abrupt din Castiglione Intelvi, o localitate din provincia Como.

Femeia ieșise cu o prietenă la plimbare. Cele două se întorceau spre casă, dar au greșit drumul și au ajuns într-o zono nu foarte sigură. Din păcate, solul umed a favorizat alunecarea și căderea uneia dintre ele, care și-a pierdut viața din cauza traumatismelor suferite. Prietena ei a reușit să se întoarcă și să ceară ajutor.

S-a întors la fața locului cu aproximativ cincisprezece persoane specializate în intervenții din zone abrupte și două asistente medicale din Cnsas, pe lângă Brigada de Pompieri și Carabinieri. O altă femeie, o cunoștință a decedatei, a fost, de asemenea, salvată. Când a ajuns acolo, din cauza emoțiilor și a spaimei s-a simțit rău, având nevoie de ajutorul medicilor.

Datorită intervenției elicopterului Areu – Companie regională de urgență, decolat de la Como, cu posibilitate de zbor pe timp de noapte, operațiunile au fost facilitate în recuperarea corpului și în evacuarea persoanelor implicate, cu o ușurare considerabilă a riscurile pentru salvatori. Intervenția s-a încheiat după miezul nopții.

Despăgubiri record pentru un român beat, lovit de o mașină: peste UN MILION DE EURO și pensie pe viață

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Grav accident la Nogara, un BMW cu patru români a lovit în plin un Fiat, proiectat la 30 de metri de locul impactului

«Sunt acuzat că nu aș fi român. Voi merge la închisoare din cauza neglijenţei unui funcţionar al Consulatului General al României la Milano»