in

Grav accident la Nogara, un BMW cu patru români a lovit în plin un Fiat, proiectat la 30 de metri de locul impactului

Patru români au fost implicați într-un grav accident, în Italia. Mașina lor, un BMW, a lovit în plin un alt automobil și a fost proiectată la 30 de metri de locul impactului. Două românce au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs astăzi, în localitatea Nogara din Italia, la ora locală 12.30. Un Fiat Punto, la volanul căruia era un șofer care se ducea la serviciu, a făcut stânga, pe drum. Chiar în acel moment, un BMW cu 4 români, care venea din spate, a lovit în plin Fiatul.

Despăgubiri record pentru un român beat, lovit de o mașină: peste UN MILION DE EURO și pensie pe viață

Potrivit ziarului presei italiene, citate de observator.tv, mașina românilor a fost găsită într-un șanț, la 30 de metri de locul impactului. Fiatul s-a răsturnat în urma izbiturii.

Două tinere românce au fost spitalizate în urma accidentului. Șoferul celeilalte mașini, de asemenea, a fost rănit și a fost transportat la spital. Cauzele accidentului nu au fost precizate de poliția italiană.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interlopul Costică Argint trăiește la Tivoli, în Italia și face campanie electorală pentru partide: ”E băieți duri ca mine!”

Como, accident fatal pentru o româncă de 46 de ani, căzătură de aproximativ o sută de metri de-a lungul unui canal abrupt