Menu
in

Como, accident fatal pentru o româncă de 46 de ani, căzătură de aproximativ o sută de metri de-a lungul unui canal abrupt

Trupul neînsuflețit al unei femei de 46 de ani, de origine română, a fost recuperat în acestă noapte, după un accident fatal cauzat de o căzătură de aproximativ o sută de metri de-a lungul unui canal abrupt din Castiglione Intelvi, o localitate din provincia Como.

Femeia ieșise cu o prietenă la plimbare. Cele două se întorceau spre casă, dar au greșit drumul și au ajuns într-o zono nu foarte sigură. Din păcate, solul umed a favorizat alunecarea și căderea uneia dintre ele, care și-a pierdut viața din cauza traumatismelor suferite. Prietena ei a reușit să se întoarcă și să ceară ajutor.

S-a întors la fața locului cu aproximativ cincisprezece persoane specializate în intervenții din zone abrupte și două asistente medicale din Cnsas, pe lângă Brigada de Pompieri și Carabinieri. O altă femeie, o cunoștință a decedatei, a fost, de asemenea, salvată. Când a ajuns acolo, din cauza emoțiilor și a spaimei s-a simțit rău, având nevoie de ajutorul medicilor.

Datorită intervenției elicopterului Areu – Companie regională de urgență, decolat de la Como, cu posibilitate de zbor pe timp de noapte, operațiunile au fost facilitate în recuperarea corpului și în evacuarea persoanelor implicate, cu o ușurare considerabilă a riscurile pentru salvatori. Intervenția s-a încheiat după miezul nopții.

Despăgubiri record pentru un român beat, lovit de o mașină: peste UN MILION DE EURO și pensie pe viață

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version