in

Corina Toma, îngrijitoarea eroină de la Treviso, a murit

Corina Toma, numită de presa italiană “la badante eroina”, românca de 54 de ani care i-a salvat viaţa bătrânei pe care o îngrijea, nu a supravieţuit. A decedat pe 10 noiembrie la spitalul Ca’Foncello,  după mai bine de o lună de agonie.

Pe 8 octombrie, la Treviso, românca a fost accidentată de o maşină pe trecerea de pietoni. Înainte de a fi lovită, a reuşit să o salveze pe femeia de 59 bolnavă de Alzheimer pe car eo îngrijea de mai mulţi ani. I-a făcut scut cu propriul corp.

Corina Toma, badante eroină

Accidentul s-a produs pe timpul unei plimbări pe care o făceau cele două femei. Au fost lovite de o Kia Soul condusă de o femeie de 47 de ani din Casier. Corina a împins-o la pământ pe femeia pe care o avea alături în încercarea disperată de a-i salva viaţa, însă ea nu a reuşit să evite impactul: maşina a târât-o câţiva metri înainte ca şoferiţa să reuşească să o oprească.

Apoi, după sosirea salvatorilor, cursa disperată la spital. Românca a ajuns acolo în stare disperată şi medicii au dispus internarea sa la Neurochirurgie. Deşi a fost rănită, femeia asistată a scăpat cu viaţă.

Corina Toma nu a mai ieşit de la Ca’Foncello. S-a făcut totul pentru a o ţine în viaţă însă lupta sa împotriva morţii a fost inegală, leziunile pe care le-a suferit fiind prea grave.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miss România World în rolul principal într-un film la Hollywood

Schimbare la conducerea ICR Roma: Cornel Baicu, înlocuit cu Daniela Crăsnaru