in

Miss România World în rolul principal într-un film la Hollywood

Lavinia Postolache, în vârstă de 23 de ani, este originară din Piteşti. În 2010 a câştigat titlul Miss World, iar de mai bine de un an s-a stabilit la Los Angeles.

Planurile sale măreţe au început să se concretizeze, după ce frumoasa piteşteancă, care cocheta atât cu modellingul, cât şi cu actoria, a urmat cursuri de specialitate, pregătindu-se să facă parte dintr-o producţie la Hollywood. Nu a durat mult şi a obţinut rolul principal într-o producţie ce urmează să aibă premier ape marile ecrane. Fotomodelul nu se mulţumeşte doar cu cariera de acrtriţă. În ianuarie 2013, va reprezenta România la Queen of The Universe, al cărei premiul este de 100.000 dolari.

Este secretara unui politician american

Lavinia Postolache, fosta Miss World 2010, a primit rol principal într-un film politic ce are ca subiect criza din Irak – „False Colors” – care prezintă modul în care poate fi rezolvată criza din Irak de către secretara unui politician american, nimeni alta decât frumoasa româncă. Distribuţia cuprinde nume noi, întrucât regizorul a dorit să pună accent pe acţiune, şi nu pe actori, spune Lavinia.

Filmul se numeşte “Culori false/ False Colors”

Acţiunea filmului se petrece cu zece ani în urmă, iar Lavinia interpretează rolul secretarei unui senator american care moare în urma prăbuşirii avionului în care se afla. Secretara rămâne cu toate informaţiile lui personale. Mai precis, informaţii despre guvern şi ce se întâmplă în Irak. Filmările au avut loc în San Francisco, Washington, Los Angeles, Germania şi Irak.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Presupus hoţ român, împuşcat mortal de un poliţist

Corina Toma, îngrijitoarea eroină de la Treviso, a murit