in

Presupus hoţ român, împuşcat mortal de un poliţist

Update: potrivit publicaţiei "Il Centro" din Teramo, victima este Marian Kerimi, de 20 de ani, cu antecedente penale.

La finalul articolului mai mulţi cititori au postat comentarii în care îi felicită pe poliţiştii care l-au omorât pe tânăr. "Trebuia să-i omoare pe toţi patru", "Felicitări poliţiştilor", "A sosit momentul să facem curăţenie pe străzile noastre"- sunt doar câteva din comentariile publicate.

Un tânăr de circa 28 de ani a fost împuşcat mortal de către poliţişti pe un câmp din apropierea localităţii Teramo. Potrivit primelor informaţii, este vorba de un român care făcea parte dintr-o bandă de patru hoţi.

Poliţiştii au fost alertaţi prin centrala operativă de prezenţa unui Mercedes furat, cu patru persoane la bord.

După ce au identificat maşina, două echipaje au încercat să o oprească, fără succes. Hoţii ar fi încercat să fugă pe o stradă din afara oraşului Teramo, lângă Castelnuovo.

Infractor român: “Ştiţi ce fac cu justiţia voastră?” / Comentariile italienilor: "Afară din Europa!"

În jurul orei 20:30, poliţiştii au reuşit să-i blocheze pe români pe o stradă închisă. Cei patru au ieşit din maşină şi au încercat să-şi continue fuga pe jos. Unul din ei a îndreptat o armă împotriva poliţiştilor care au ripostat, deschizând focul.

Tânărul a fost rănit în piept. Dus la spital, a decedat la scurt timp dupè internare. Bărbatul nu avea documente de identitate asupra sa, dar medicii susţin că ar fi avut între 25 şi 30 de ani.

Între timp, autorităţile au demarat căutările pentru a-i identifica pe ceilalţi membri ai bandei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii se pot înscrie online pe listele electorale suplimentare, pentru a alege Primarul Romei

Miss România World în rolul principal într-un film la Hollywood