in

Cortona, român mort într-un accident cu mașina, era iubit de colegii de muncă: ”Ne vei lipsi foarte mult!”

Un român în vârstă de 43 de ani a murit în urma unui accident de circulație, la Cortona, provincia Arezzo, în timp ce se întorcea cu mașina de la serviciu. Incidentul s-a petrecut luni dimineața, când încă era întuneric afară, bărbatul tocmai terminase lucrul în tura de noapte. Mașina sa a ieșit de pe partea carosabilă, într-o curbă, și a plonjat într-o râpă. Alarma a fost dată de un trecător care a văzut urme pe asfalt și apoi mașina ieșită în afara drumului.

Victima se numește Valeriu Ciochinică, avea 43 de ani, și era cunoscut de locuitorii din Cortona ca un mare iubitor al localității. ”Un român îndrăgostit de Cortona”, scrie La nazione.

Bărbatul se întorcea de la muncă, lucra la fabrica Menci di Montecchio Vesponi. Conducea o mașină Alfa Romeo 159. După ce a trecut de un lung șir de curbe, a ieșit de pe șosea și mașina a căzut într-o râpă. Impactul i-a fost fatal.

Primele ipoteze sunt că omului i-ar fi fost rău sau a încercat să evite un animal care îi ieșise brusc în față.


Iată mesajul postat de colegii de la fabrica unde lucra:

”Era o persoană deosebită, foarte educată și respectoasă, un excelent muncitor. Un gând deosebit către copilul său, condamnat să crească fără un tată atât de afectuos și drăgăstos. ne vei lipsi foarte mult!”

Legea contra numerelor străine, o româncă acuză un abuz: «Ne-au sechestrat mașina, chiar dacă șoferul nu mai este rezident în Italia»

Alianța Românilor din Italia, nouă filială în Sicilia: ”Suntem deschiși la dialog”