in

Cosenza, incendiată mașina unei familii de români, pompierii au găsit o sticlă cu benzină în apropiere

Maşina unei familii de români din Cosenza a fost incendiată în timpul nopţii, o sticlă în care se afla benzină fiind găsită de pompieri lângă autoturism. Flăcările uriaşe au cuprins autoturismul Peugeot 307 al românilor care locuiau în Via Casali de 7 ani.

Din nefericire, apelul la pompieri a venit prea târziu și mașina a fost deja mistuită de foc la sosirea mijloacelor de intervenţie.

Românii au declarat carabinierilor că trăiesc și lucrează în Cosenza de foarte mulţi ani şi nu ştiu să aibă cineva probleme cu ei.

Totuşi, singura problemă a avut loc cu un an în urmă, când fiul său s-a îndrăgostit de o fată, dar tatăl fetei nu a fost de acord cu relaţia şi i-ar fi lovit băiatul chiar sub ochii săi, informează presa italiană, citată de observator.tv.

Povestea este veche, precizează românul şi nu-şi dă seama daca are vreo legătură sau nu cu incendierea maşinii.

Poliţiştii au obţinut imagini de pe camerele de luat vederi prezente în zonă şi continuă anchetarea cazului.

foto: quicosenza.it

Român atacat la Rovigo: «Cer protecție statului român. Mi-au dat foc la mașină, în Italia acum e mai periculos decât în Afganistan»

Alarmă la Vasto! Incendiată mașina unui român, cea de-a opta de la începutul anului

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nimic despre discriminarea copiilor românilor din Austria, la întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Sebastian Kurz

Românul numit de presa italiană ”Eroul de la Fiumicino” se află în dificultate: ”Cu doar 30 de euro încerc să țin o familie”