in

Crimă la ”Luna Rossa” / Aruncat pe scări după o ceartă într-un bar: român ucis lângă Padova

O încăierare la un bar s-a încheiat cu o tragedie în noaptea de 5 aprilie la Cadoneghe, lângă Padova. Un român de 39 de ani, Florin Ciobotaru (foto), originar din Bacău, a murit după ce a fost aruncat pe scări de la o înălţime de 5 metri.

Încă trebuie reconstituită dinamica faptelor, dar este vorba de un omor, după o ceartă degenerată în încăierare. Se pare că victima a avut o ceartă cu doi clienţi, doi moldoveni. Potrivit presei locale, Ciobotaru a încercat să îndepărteze din local un client scandalagiu, probabil beat. Aşa a început cearta care a dus la tragedie.

Cearta a avut loc la ora 1.30 noaptea în faţa barului „Luna Rossa” gestionat de o româncă şi frecventat în special de români. Victima a fost aruncată de la etaj în casa scărilor, s-a lovit cu capul de paviment şi a murit pe loc. Asasinul apoi a fugit.

Il Mattino di Padova scrie că barul Luna Rossa a devenit faimos prin activitatea artistică a patroanei, românca Minuta Gabura care, fiind pasionată de cinematografie, a realizat un scurt-metraj împotriva violenţei asupra femeilor şi exploatării prostituţiei. Florin Ciobotaru era bun prieten cu patroana barului.

Carabinierii fac cercetări.

Zeci de postări ale rudelor și prietenilor, pe pagina de facebook al lui Florin Ciobotaru


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român a fost răpit de indivizi înarmaţi în Burkina Faso. MAE a activat Celula de Criză

Tragedie pe mare: trei pescari români şi unul italian, înecaţi la Civitanova