in

Crimă înfiorătoare la Salerno: ucis și tranșat de soție și doi copii, apoi cadavrul a fost aruncat într-o prăpastie

Știri ItaliaCrimă înfiorătoare la Salerno: ucis și tranșat de soție și doi copii, apoi cadavrul a fost aruncat într-o prăpastie.

Giffoni Valle Piana, zeci de lovituri de cuțit în timpul unei dispute între soție și băieții de 20 și 15 ani. I-au amputat piciorul și l-au aruncat într-o prăpastie. Crima sub ochii celui de-al treilea fiu al lor, în vârstă de 11 ani, scrie Corriere della Sera.

Monica Milite, în rolul unei soții disperate, a mers la 30 iulie la postul de carabinieri din Giffoni Valle Piana, în provincia Salerno. În lacrimi, ea le-a cerut ajutorul militarilor: „Soțul meu a dispărut”.

Citește și: Salerno, un bărbat și-a înjunghiat fiica lesbiană și pe iubita ei: ”Nu te dezgustă să săruți o femeie?”

Crimă înfiorătoare la Salerno

Relatarea soției nu i-a convins pe militari: „Mi-a spus să pregătesc un plic cu hainele lui de lucru”, spusese femeia, „și a pus să fie livrate în fața porții din fața casei”.

Dar, după două săptămâni de investigații, carabinierii au reconstruit o imagine înfiorătoare: Ciro Palmieri a fost ucis de soția sa și de cei doi copii, unul în vârstă de 20 de ani, Massimiliano Palmieri, iar celălalt de doar 15 ani. Și cadavrul aruncat într-o prăpastie. Totul sub privirile celui de-al treilea fiu al lor, în vârstă de doar 11 ani.

Cei trei se află acum în arest preventiv, fiind acuzați de omor voluntar agravat de cruzime și de tăinuire a unui cadavru: cei doi adulți în închisoare, iar adolescentul de 15 ani într-un centru de detenție pentru minori.

Carabinierii au obținut dovezile, și mai ales imaginile cu crima sângeroasă, din sistemul de supraveghere al casei. Înregistrarea video fusese suprascrisă, dar tehnicienii carabinierilor au reușit totuși să recupereze cadrele originale. Iar priveliștea a fost înfiorătoare.

I-au amputat piciorul și l-au închis într-o pungă mare de plastic

Ucigașii au rămas cu sarcina de a ascunde cadavrul bărbatului. Prea mari și grele pentru a fi transportate. Apoi i-au amputat piciorul și l-au închis într-o pungă mare de plastic, după care l-au aruncat într-o stâncă din munții de lângă Giffoni.

O bătaie izbucnise în casă, împotriva lui Ciro Palmieri, mai întâi soția și apoi cei doi fii ai săi, înarmați cu mai multe cuțite. L-au lovit de mai multe ori. Bărbatul, deja la pământ, prezenta încă un număr mare de răni de cuțit din partea celor trei. Totul sub privirile celui de-al treilea fiu, în vârstă de 11 ani.

În același loc a fost aruncată, în cele din urmă, și partea rămasă a corpului. În acea râpă, după ce cei trei arestați au dezvăluit zona de ascundere, carabinierii caută acum ceea ce a mai rămas din corpul fără viață al lui Ciro Palmieri.

Dar anchetatorii încearcă să înțeleagă și motivul acestei crime. Ceea ce ar putea fi legat de violența în familie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 161 In medie: 3.5]

Paula Mitrache, turneu în Italia: „A vorbi despre România prin muzică mă umple de bucurie”

claudiu stanasel prato

Claudiu Stănășel, primul pe lista celor mai promițători tineri politicieni de centru-drepta, propuși pentru Parlamentul Italiei: ”Am fost chemat la Roma de liderii coaliției”