in

Româncă condamnată la 5 ani de închisoare pentru escrocherie: cum a înșelat un italian văduv de 700.000 de euro

Româncă condamnată la 5 ani de închisoare pentru escrocherie: cum a înșelat un italian văduv de 700.000 de euro. Simona Daniela Filip, fostă Mărgăian (35 de ani), din Târgu Jiu, a primit o sentință categorică din partea Tribunalului Gorj: cinci ani de închisoare cu executare pentru o înșelăciune sofisticată. Femeia a convins un bătrân italian, Francesco Thiela Albero, că îi va fi parteneră de viață, promițându-i că se vor căsători și vor avea copii. În realitate, gorjeanca a reușit să obțină aproximativ 700.000 de euro de la septuagenar.
>>> Citiți și: Ramona Bădescu s-a înscris în AUR: „Românii care sunt în diaspora au nevoie de noi” – VIDEO

Cum a înșelat un italian văduv de 700.000 de euro

Potrivit adevarul.ro, Simona Daniela Filip a fost găsită vinovată de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și spălare a banilor. Sentința definitivă a Tribunalului Gorj a inclus patru ani de închisoare pentru înșelăciune și trei ani pentru spălarea banilor, pedepsele fiind contopite la cinci ani de detenție.

Judecătorii au decis, de asemenea, ca femeia să plătească italianului 675.923 de euro ca daune materiale și 10.000 de euro pentru daune morale. În plus, măsura sechestrului asigurător asupra bunurilor Simonei a fost menținută, incluzând o clădire și două terenuri în comuna Scoarţa (Gorj), un apartament în București, un apartament în Năvodari-Mamaia Nord, un teren la Năvodari, un apartament în Complexul Cosmopolis (Ilfov) și un autoturism Mercedes Benz S-350.

Francesco s-a simțit înșelat

Procurorii au demarat ancheta la sesizarea lui Francesco Thiela Albero, care s-a simțit înșelat după ce a vândut apartamentul din Milano și a transferat banii Simonei. Femeia, care lucra într-un bar de striptease din Milano, a manipulat italianul, invocând diverse motive, de la problemele de sănătate până la necesitatea de a-și cumpăra o locuință pentru o viață împreună.

Desi procesul a durat doi ani și jumătate, sentința nu este definitivă și poate fi contestată, iar Simona Daniela Filip continuă să susțină că nu este vinovată, afirmând că italianul i-a oferit banii benevol.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românul Radu Măgureanu, poveste de succes în lumea afacerilor din Italia

Renato Zero: „Televiziunea este un somnifer, o minciună, o conspirație”