in

Renato Zero: „Televiziunea este un somnifer, o minciună, o conspirație”

Renato Zero își lansează albumul ‘Autoritratto’ și cere „reînvierea spiritului civic”. Artistul dezvăluie părți nevăzute ale sale în cel de-al 33-lea album și îndeamnă publicul să revină în piață pentru a-și face auzită vocea”

Renato Zero, îndrăgitul artist al muzicii italiene, pregătește lansarea celui de-al 33-lea album în studiou al carierei sale, intitulat „Autoritratto” (Autoportret), care va avea loc pe 8 decembrie. Artistul descrie acest album ca fiind o nouă piesă a mozaicului său muzical, dar de data aceasta este el însuși cel care se examinează cu atenție. Într-un autoportret muzical, Zero explorează nevăzutul său, exprimând nevoia de a se privi în interior și de a evalua propria rezistență, subliniind importanța colaborării în muzică și conexiunea cu publicul său iubit, scrie Tgcom24.

Giorgia Meloni, comentariul șocant făcut de Renato Zero: „Votează *** care ești”

Oamenii trebuie să se facă auziți în piață

Renato Zero, cunoscut pentru angajamentul său social și implicarea în problemele societății italiene, invită oamenii să se întoarcă în piață și să-și facă auzită vocea pentru drepturile lor. În contextul evenimentelor recente și al situației sociale din țară, artistul se pronunță împotriva unei atitudini de resentiment față de un putere percepută ca nelegitimă și nevrednică să existe.

„Am îndemnat publicul meu să iasă în stradă și să nu rămână închis între cei patru pereți, plângându-și de milă. Obținerea unor victorii importante a avut mereu loc în stradă, cu fața și numele expuse. Într-un moment grav ca acesta, piața ar trebui să fie repopulată mai mult ca oricând. Am ieșit în stradă în trecut pentru situații mult mai ușoare. Acum, când există o urgență de ne opune puterii și acestor entități abstracte, în loc să ieșim în stradă, stăm acasă în fața televizorului, care este un alt somnifer, o altă minciună, o altă conspirație”, a subliniat Renato Zero.

E nevoie de o mică doză de curaj

Artistul adaugă că suntem prinși într-un cerc vicios, devenind spectatori impotenți în loc să fim actori, și sugerează că este necesară doar o mică doză de curaj pentru a recâștiga identitatea noastră. El subliniază că individul este aproape pierdut și îndeamnă la acțiunea civică și reînvigorarea spiritului civic pentru a restabili adevărata identitate personală.

Renato Zero: „Prea mulți imigranți, Italia nu-i poate primi pe toți”

Renato Zero, cu o carieră artistică de peste cinci decenii, rămâne nu doar un artist talentat, ci și o voce influentă și o figură emblematică a activismului cultural și social în Italia. Albumul „Autoritratto” este așteptat să aducă o nouă perspectivă asupra creației sale artistice și să ofere o coloană sonoră emoționantă pentru cei care împărtășesc valorile sale și călătoria sa muzicală impresionantă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romanca condamnata inchisoare

Româncă condamnată la 5 ani de închisoare pentru escrocherie: cum a înșelat un italian văduv de 700.000 de euro

Salvini - act de razboi, invazia imigrantilor

Cine sunt oamenii lui Matteo Salvini din România: Lega curtează extrema dreaptă a Bucureștiului