in

Descoperire macabră lângă Verona: craniul Larisei, fetița ucisă împreună cu mama ei, de fratele vitreg

O descoperirea macabră lângă Verona a avut loc duminică, nu departe de punctul în care în 2016 au fost găsite rămășițele Mirelei Bălan, românca ucisă și tăiată în bucăți, împreună cu fiica ei, de celălalt fiu al ei, Andrei Filip, cu ajutorul iubitei sale. Cei doi au băgat cadavrele în trei geamantane și le-a aruncat în râu.

Duminică după-amiază, scrie veronasera.it, niște trecători care se aflau la fața locului pentru a face o plimbare, au găsit pe malul uscatului Adige un mic craniu, care ar fi putut aparține unui copil. 

Citește despre acest caz:

O descoperire făcută la Roverchiaretta, nu departe de locul unde a fost găsit bustul Mirelei Balan, femeia ucisă și tăiată în bucăți de fiul ei, Andrei Filip, la 13 februarie 2016, în locuința lor din via Teiolo din Albaredo d’Adige, cu ajutorul logodnicei sale, Loredana.

Mirela si Larisa – Imagine de arhiva

Descoperire macabră lângă Verona

Victimele sângeroasei crime au fost însă două. Aceeași soartă a Mirelei a avut-o de fapt și fiica ei de 12 ani, Larisa, sora vitregă a lui Andrei. Trunchiul și capul nu au fost găsite niciodată . 

După ce le-a ucis, Andrei le-a sfâșiat trupurile în bucăți și le-a băgat în trei genți pe care le-a aruncat în râu de pe podul Albaredo, pentru a pleca apoi la tatăl său în România. 

Între timp, sora mai mare Oana a denunțat dispariția mamei și a surorii sale vitrege, demarând cercetările carabinierilor, iar când tânărul de 20 de ani s-a întors în Italia a fost ridicat de militari, cărora le-a mărturisit că crima pentru care ispășește o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

Perchezițiile pompierilor și carabinierilor în apele și pe malul Adigei, au făcut posibilă găsirea membrelor inferioare ale celor două nefericite victime și ulterior a rămășițelor Mirelei., în timp ce nu fusese găsită nicio urmă din cadavrul micuței Larisa. 

Dimensiunea craniului și punctul în care a fost găsit le dau speranță carabinierilor din Compagnia di Legnago.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
masca in exterior in italia nu va mai fi obligatorie

Masca nu va mai fi obligatorie în exterior în Italia începând de vineri

filmata agresata

Tânără de 18 ani filmată în timp ce era agresată sexual de un român. Bărbatul a fost achitat: ”Nu a fost viol”