in

Doi români și o poloneză jefuiau șantiere în Italia, au furat un camion și utilaje de 200.000 de euro

Carabinierii au anihilat o bandă de hoți activă în Italia centrală, specializată în prădarea șantierelor stradale și de construcții.

Doi români și o poloneză au fost prinși în noaptea de duminică spre luni în provincia Rieti, după ce jefuiseră un șantier la Fabriano, Ancona, de unde au sustras un camion mare de muncă, unelte de excavat și alte utilaje și materiale. Hoții aveau aparate de radio-transmisie pentru a comunica între ei.

Prada era enormă, în valoare de circa 200.000 de euro. Cei trei au tăiat gardul de împrejmuire, au încărcat tot ce puteau pune în camionul Iveco mare model Magirius cu 4 axe.

Vehiculul a fost condus pe drumuri secundare, escortat de un Volkswagen Golf, a circulat toată noaptea cu grijă, dar în localitatea Nepi a fost interceptat și oprit de carabinierii din Cittaducale împreună cu cei din Civita Castellana.

Materialele sustrase au fost înapoiate proprietarului de drept, iar cei trei, L.V.M – român de 41 de ani, S.I. – român de 61 de ani și S. S., poloneză de 32 de ani, toți recidiviști și provenind din Aprilia, au fost arestați pentru furt calificat în complicitate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România are printre cele mai mici alocaţii pentru copii. Guvernul vrea să blocheze majorarea acestora

Incident la sluba de Bobotează într-o biserică din Milano: un imigrant egiptean s-a urcat pe altar și a început să blesteme, s-a declanșat panica