in

Două mașini cu români s-au ciocnit la Portogruaro, cinci răniți

Accident teribil sâmbătă 13 septembrie în zori la Motta di Livenza, pe şoseaua de centură a localităţii Portogruaro. În impact au fost rănite cinci persoane, toate de naţionalitate română, dintre care trei în stare gravă.

Ciocnirea a avut loc, poate din cauza somnului la volan, în jurul orei 6.30 dimineaţa, în accident fiind implicată o Suzuki station wagon şi un Peugeot 307.

Prima circula către Bibione având la bord trei persoane rezidente la Fossalta Maggiore di Chiarano, a doua cu direcţia Treviso şi cu doi bărbaţi la bord. Toţi erau români. Impactul a fost deosebit de violent, cauzând daune însemnate ambelor vehicule şi ducând la blocarea traficului pentru mai multe ore.

În starea cea mai gravă este unul dintre ocupanţii maşinii Suzuki, S.M.I., de 37 de ani, internat cu prognostic rezervat la spitalul Angelo din Mestre.

Sunt în stare gravă, dar fără ca viaţa să le fie în pericol, toţi ceilalţi accidentaţi care au fost internaţi în spitalele din San Donà şi Portogruaro.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei, cei trei ocupanţi ai maşinii Suzuki lucrau la cooperativa L’Alba din Motta di Livenza.

Copil român de 4 ani, ucis pe trecere de un avocat milanez

Român de 22 de ani, SPULBERAT de un camion în Calabria

Ghinionul unui om de afaceri italian: S-a dus să se însoare în România, a murit într-un accident de circulație pe DN1

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din Italia au dreptul la 15 locuri în Congres, algoritmul împărțirii mandatelor care va nemulțumi pe toată lumea

Viorel Badea: ”Guvernul Ponta pregătește o fraudare masivă a alegerilor în diaspora”