in

Două românce dispărute după ce au plecat spre Italia, ar fi trebuit să ajungă în Sardinia

Două tinere din Botoșani au dispărut de trei zile după ce au plecat împreună cu un bărbat din Hunedoara spre Sardinia, Italia, însă nu au mai ajuns la destinație și nici nu au mai dat nici un semn de viață.

Tănase Georgiana Loredana, în vârstă de 23 de ani, și Pamblica Victoria Alexandra, de 31 de ani, au plecat din orașul Ștefănești pe 24 septembrie pentru a merge în Italia. De atunci, familiile celor două nu mai știu nimic de ele.

Tinerele au plecat împreună cu un bărbat de 33 de ani din Hunedoara, pe nume Stan Iliuta Constantin, însă niciun dintre ei nu a mai ajuns la destinație și nici familiile lor nu au putut lua legătura cu ei.

Nu se cunosc date cu privire la vestimentația acestora sau alte aspecte care să ducă la identificarea tinerelor.

Potrivit IPJ Botoșani, cele două tinere din orașul Ștefănești sunt căutate în prezent de polițiști, după ce au plecat de acasă cu gândul să meargă în Italia, însă nu au mai ajuns la destinație, scrie site-ul monitorulbt.ro.

„La data de 25 septembrie a.c., polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că TĂNASE GEANINA LOREDANA de 23 ani și PAMBLICĂ VICTORIA ALEXANDRA de 31 de ani, din orașul Ștefănești au părăsit domiciliul la data de 24 septembrie, împreună cu un tânăr de 33 de ani, din județul Hunedoara, pentru a se deplasa în regiunea Sardinia, Italia, însă nu au ajuns la desținatie, iar familia nu a mai putut lua legatura cu niciunul dintre ei”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Tinerele au fost date în consemn, iar polițiștii au solicitat și ajutorul populației. Din păcate, nu se cunosc date cu privire la vestimentația acestora sau alte aspecte care să duca la identificarea tinerelor.

„Rugăm cetățenii care au informații cu privire la cele două persoane să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a adăugat Delia Nenișcu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/cum-se-dau-tepe-cu-masini-inchiriate-mai-multi-romani-intorsi-din-strainatate-au-ramas-fara-mii-de-euro/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Încăierare într-un supermarket din Italia, bătaie generală după ce doi români s-au enervat că sunt obligați să poarte mască

primar Iași amanta

Verdict crunt pentru fostul primar din Iași. A fost condamnat la cinci ani de puşcărie pentru că şi-a spionat amanta