in

Italia, eșec în dragoste: un român a încercat să se sinucidă legându-se de un copac, deasupra unor stânci

Italia, eșec în dragoste: un român a încercat să se sinucidă legându-se de un copac, deasupra unor stânci. Deprimat din cauza unei decepții amoroase a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat de carabinieri, de poliția locală și de paza de coastă. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 18 aprilie în San Marco di Castellabate (provincia Salerno), de-a lungul traseului „La Grotta”. Un bărbat român în vârstă de 35 de ani a fost salvat în timp ce încerca să facă un gest extrem, probabil după o dezamăgire în dragoste.
>>> Încearcă să o omoare pe bătrâna pe care o îngrijea și apoi bea acid: badantă moartă la Foggia

Eșec în dragoste: un român a încercat să se sinucidă

A fost nevoie de mai mult de o jumătate de oră pentru ca și comandantul stației de carabinieri din Santa Maria di Castellabate, Marco Cesa, și colegii săi de la poliția locală și de la biroul maritim local, conduși de comandantul Gennaro Malandrino și, respectiv, de locotenentul Antonino Crea, să îl descurajeze pe bărbat de la gestul nebunesc, scrie Il Mattino.

De fapt, bărbatul în vârstă de 35 de ani își legase mâinile cu o frânghie în jurul unui copac de pe stâncile de pe traseul natural. La fața locului au sosit și lucrătorii sanitari de la asociația Valcalore, alertați de poliție.
>>> „Trebuie să-mi plătești pentru muncă”, român bătut de conaționali cu o bâtă de baseball și soția sa lovită cu piciorul

Însuși bărbatul de 35 de ani a fost cel care, la un moment dat, a cerut ajutor, realizând probabil prostia pe care era pe cale să o comită, iar activitatea desfășurată în sinergie de către personalul sosit la fața locului pentru a-i distrage atenția a fost lăudabilă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Româncă din Calabria moare după o tomografie: patru medici de la o clinică privată, cercetați de procurori

Tragedie la Eboli: bebeluș de 15 luni atacat și ucis de doi pitbulli, rănită și mama