in

Tragedie la Eboli: bebeluș de 15 luni atacat și ucis de doi pitbulli, rănită și mama

Bebeluș ucis de pitbulli – Tragedie în această dimineață la Eboli , în provincia Salerno, unde un copil de 15 luni a fost ucis de doi pitbulls. Mama copilului a fost și ea rănită. Potrivit unei reconstituiri inițiale a evenimentelor, în această dimineață, luni, 22 aprilie, copilul a fost atacat de doi pitbulli, care l-au mutilat; în încercarea de a interveni, mama copilului a fost și ea rănită, dar viața ei nu este în pericol.

Bebeluș ucis de pitbulli

Copilul se afla în grădina casei sale, în zona Campolongo, pe drumul de coastă al orașului, și se afla în brațele unui unchi, când a fost atacat de doi câini, care aparțineau unui prieten de familie, care erau plecați și lăsaseră câinii acolo.

Sanitarii de la 118 sanitari au intervenit cu promptitudine la fața locului și, în ciuda încercărilor de a-l resuscita, nu au putut decât să confirme decesul copilului. Carabinierii companiei Eboli investighează cazul, pentru reconstituirea dinamicii celor întâmplate, potrivit Salerno Today.

Tragedie la Civitavecchia: o fetiță româncă, de 15 ani, rănită foarte grav de un Pitbull Amstaff, proprietarul câinelui este tot român

Codacons: „Licență pentru cei cu câini potențial periculoși”

Codacons a intervenit și asupra tragediei de la Eboli, cerând măsuri urgente pentru protejarea siguranței cetățenilor. „Indiferent de educația dată animalului tău, este universal recunoscut că unele rase, de exemplu pitbulli sau rottweileri, datorită caracteristicilor lor fizice particulare (putere, robustețe, dinți) pot provoca răni letale în cazul unei mușcături. Din acest motiv, și fără a demoniza în mod evident animalele, de mult cerem o licență obligatorie pentru cei care dețin câini deosebit de puternici și potențial periculoși”, a spus Codacons.

Oroare la Fermo, menajeră atacată de câinii familiei unde lucra, medicii i-au amputat o mână și un picior

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
sinucidere roman

Italia, eșec în dragoste: un român a încercat să se sinucidă legându-se de un copac, deasupra unor stânci

taxe lac como

Acest oraș italian vrea să impună o taxă zilnică pentru vizitatori după modelul Veneției