Menu
in

Explozie devastatoare în Olbia: Doi cetățeni români grav răniți în incident

O explozie devastatoare într-o casă din Olbia a lăsat trei persoane rănite, dintre care doi sunt cetățeni români. Potrivit rapoartelor preliminare, cauza exploziei este considerată a fi o scurgere de gaz de la o sobă cu butelie într-un apartament locuit de cei doi români. Ambii au suferit arsuri și alte traumatisme și sunt internați pentru îngrijiri medicale.

Explozie la Pinerolo, doi muncitori români care au montat greșit o bucătărie au fost condamnați

Pompierii și carabinierii din Olbia au intervenit rapid la locul incidentului și au constatat că explozia a fost provocată, cel mai probabil, de o scurgere de gaz care a saturat mediul în dormitorul apartamentului. Investigatorii se concentrează acum pe ancheta sobei cu gaz, din care s-a produs scurgerea. Se crede că explozia a fost declanșată de activarea unui dispozitiv electric, fără a compromite integritatea buteliei de gaz.

Impactul exploziei a dus la prăbușirea unui perete despărțitor și la deplasarea unui dulap, provocând răniri unei persoane în vârstă de 66 de ani, care a suferit traumatisme craniene, scrie galluraoggi.it.

Explozie la Roma, în Torre Angela: „Am aprins o țigară și a explodat apartamentul”

Intervenție rapidă și transfer la spital

Serviciile de urgență, inclusiv centrala operativă a 118, au coordonat rapid intervenția medicală, trimitând o echipă specializată și ambulanțe la locul incidentului. În paralel, vigili del fuoco (pompierii italieni) și carabinierii au fost alertați pentru a gestiona situația și a asigura securitatea zonei.

Cele trei persoane implicate în incident au fost transportate la Spitalul Giovanni Paolo II din Olbia pentru a primi îngrijiri medicale. Unul dintre răniți a suferit arsuri la nivelul feței, al doilea a prezentat un traumatism cranian non-comotiv, iar a treia persoană a suferit arsuri ușoare.

Reacția autorităților și prognoza pentru victime

Autoritățile continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele exploziei și pentru a evalua eventualele neglijențe sau defecțiuni. În ciuda naturii violente a incidentului, se estimează că victimele vor primi îngrijirile necesare și vor fi monitorizate pentru a se asigura că se recuperează în condiții optime. Comunitatea locală și autoritățile urmăresc cu atenție evoluția situației și asigură sprijin pentru familiile afectate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version