in

Fabriano, avea casa plină de bancnote false, român dat în vileag de casierul unui supermarket care a anunțat carabinierii

Un român de 22 de ani, stabilit în Italia, a fost prins după ce a făcut mai multe cumpărături cu bancnote false. Românul a fost dat în vileag de casierul unui supermarket. Românul avea zeci de bancnote false pregătite pentru a fi puse în circulație.

Românul, domiciliat în Fabriano, provincia Ancona, și-a încercat norocul într-un magazin din Macerata, localitate situată la o distanță de peste 60 de kilometri. Conform observatornews.ro, care citează presa italiană, românul a intrat într-un supermarket, a ales mai multe produse, iar la ieșirea a întins casierului bancnotele false. Acesta le-a trecut printr-un aparat special care a arătat că bancnotele false.

Din acel moment, românul a luat-o la fugă, cu tot cu produsele cumpărate, iar casierul a alertat forțele de ordine. Românul a fost oprit de polițiști în trafic și asupra lui au fost găsite alte bancnote false. Polițiștii au decis extindere cercetărilor și au verificat și casa românului, unde au găsit alte bancnote false.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Ravello, lucrător român mort la recolta de lămâi: angajatorul italian condamnat definitiv pentru omor din culpă

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine în Italia pentru a verifica condițiile de muncă: ”Pentru a discuta cu românii noștri”