in

Fermo, îngrijitoare româncă trimisă în judecată, a furat de la bătrâna asistată 50.000 de euro

Era îngrijitoarea unei bătrâne și, împreună cu complicele ei, a arhitectat un plan care a permis sustragerea de la victimă a unei sume de peste 50.000 de euro, înainte de a-și face ambii urmele pierdute. Din acest motiv, A.I., o româncă de 48 de ani, și N.P., și el român, de 54 de ani, au fost trimiși în judecată pentru furt în complicitate.

Faptele datează din 2016 și cei doi hoți, la finalul unei complexe activități investigative, au fost identificați de carabinieri. Ambii au fost denunțați la Procuratura din Fermo.

Inculpații sunt două persoane cu antecedente penale, fără domiciliu stabil, care în complicitate între ei, profitând de munca de îngrijitoare și de relația de încredere pe care victima de 70 de ani din Porto San Giorgio a dezvoltat-o cu românca, au furat din locuință, în mai multe ocazii, bani în numerar și bijuterii din aur cu o valoare totală de peste 50.000 de euro.

Ultimul furt a fost descoperit în august 2016, adică atunci când cei doi români și-au făcut pierdute urmele. Numai atunci și-a dat seama bătrâna de obiecte și de banii care i-au fost furați. Hoții au făcut să dispară prada, câte puțin de fiecare dată, astfel încât victima furtului să nu-și dea seama. Apoi, odată dus la final planul, au dispărut în neant de la o zi la alta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cifre șocante: 14 milioane de emigranți vor să vină în Italia. În 50 de ani, o treime din populația italiană va fi de origine străină

Biserică românească veche de un secol, vandalizată în SUA. Mobilizare exemplară a comunității pentru refacerea soclului