Menu
in

Frosinone, îngrijitoare română, a falsificat testamentul bătrânului, încerca să-și însușească 400.000 de euro

O româncă în vârstă de 50 de ani, rezidentă la Veroli, în provincia Frosinone – Lazio, va fi judecată pentru fals în acte și riscă să stea după gratii. Ea este acuzată că a  falsificat testamentul bărbatului pe care l-a îngrijit și a intenționat să-și însușească 400 de mii de euro.

Faptele acestea datează de acum aproximativ un an, când Bruno Magnante, un bărbat de 60 de ani, angajatorul româncei, a murit din cauza unei patologii grave.

După decesul bărbatului, femeia, care în timpul cât l-a îngrijit pe italian a reușit să câștige stima patronului, s-a prezentat la notar cu un testament în care era scris că bărbatul în vârstă i-a lăsat ei proprietatea și banii, aproximativ 400 de mii de euro.

Sora decedatului, suspectă de moștenirea respectivă, prin avocatul ei de încredere Giampiero Vellucci, a declanșat plângerea. Și datorită unei expertize caligrafice, s-a dovedit că testamentul fusese falsificat, doar semnătura era autentică.

În acel moment, judecătorul a dispus rechizitoriul forțat. În termen de 10 zile, procurorul public trebuie să formuleze acuzația. Deci, femeia va merge direct la audiere. 

Avocatul Vellucci a fost satisfăcut de decizia luată de judecător. „Am arătat cu documente în mână – a spus avocatul – că acuzațiile formulate împotriva suspectei erau mai mult decât bine întemeiate. Începând cu raportul caligrafic în care s-a arătat că hârtia prezentată a fost falsificată”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version