in

Fură și fugi! Padova, o româncă a fost arestată după ce i-a furat de bani și i-a părăsit pe bătrânii pe care îi îngrijea

Autorităţile italiene au obţinut arestarea preventivă a Mariei Pîrvu, o româncă de 40 de ani acuzată că droga bătrâni pentru a le fura banii. Întreaga poveste a pornit de la un caz produs în localitatea Ponte San Nicolo, din regiunea Padova

Conform observator.tv, care citează presa italiană, Maria Pîrvu lucra de aproximativ două luni la un cuplu de bătrâni italieni bolnavi la pat. Femeia trebuia să aibă grijă de o femeie de 85 de ani şi de soţul acesteia, în vârstă de 93 de ani. Însă, într-o zi, Maria a sunat-o pe fiica celor doi şi i-a spus că pleacă fără preaviz pentru că a obţinut un contract mai bun în Treviso.

Femeia a mers în grabă la părinţii ei şi l-a găsit pe bătrân atât de drogat încât nu mai răspundea la stimuli. Bărbatul de 93 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, iar fata lui a sesizat forţele de ordine.

Ancheta a scos la iveală faptul că românca ar fi scos 2.300 de euro de pe cardurile bătrânilor înainte de a fugi. A fost prinsă într-o altă localitate din regiunea Padova şi trimisă după gratii.

Ancheta însă continuă în acest caz. Poliţiştii se tem că cei doi bătrâni nu ar fi singurele victime ale Mariei Pîrvu.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sfaturi pentru cei care pleacă în țară: «Un ”Bună ziua!” în loc de ”Ciao!” ar fi bine venit»

Benevento, cazul fetiței române violată și înecată într-o piscină: deshumată după 3 ani, pentru o nouă autopsie