in

Benevento, cazul fetiței române violată și înecată într-o piscină: deshumată după 3 ani, pentru o nouă autopsie

Cazul micuței Maria Ungureanu este încă nerezolvat. Fetița de 9 ani a fost găsită moartă în 2016 într-o piscină, în parcul unui restaurant din San Salvatore Telesino, în Benevento. Un caz care este încă nerezolvat și nebulos din cauza complexității și a prea multor anomalii găsite de anchetatori. Între timp, alaltăieri, 3 iulie, a fost efectuată o a doua autopsie pe corpul fetei, însă va dura cel puțin 60 de zile pentru a obține rezultatele.

Printre suspecți se numără în continuare părinții și prietenul familiei, Daniel Ciocan, care ar fi fost unul dintre ultimii oameni care au văzut copilul înainte să plece singură la piscină. Dar aparent, din mărturiile adunate, omul ar avea un alibi de fier, deoarece o altă persoană, tot de naționalitate română, a confirmat că în orele în care s-ar fi comis infracțiunea, Daniel era într-un loc complet diferit. Pe corpul micuței Maria, găsită goală în piscină, au fost găsite mai multe semne de violență, repetate, ceea ce ar fi determinat anchetatorii să introducă și părinți în registrul suspecților.

Prima autopsie a dezvăluit moartea prin înec dar şi ceva cu mult mai neliniştitor. «Deşi avea numai 9 ani, micuţa Maria suferea de mai mult timp violuri. Şi este imposibil ca nimeni să nu-şi dea seama de nimic până în ziua morţii sale». Această indiscreţie şocantă a fost relatată de săptămânalul Giallo, şi subliniază cum violul constatat de medici nu este un episod izolat.

Fetiţa era molestată de mai mult timp şi este posibil ca cineva să fi cunoscut foarte bine dramatica realitate în care trăia Maria Ungureanu. Părinţii au dezminţit în această privinţă orice atitudine a unicei lor fiice în măsură să trezească suspiciuni, însă anchetatorii continuă să se întrebe cum este posibil ca nimeni să nu fi observat nimic straniu la fată. După cum s-a subliniat pe timpul transmisiunii Quarto Grado, este aproape imposibil ca Daniel Ciocan, unicul anchetat, să fie implicat în violuri. Maria Ungureanu i se adresase tocmai lui în seara morţii sale şi în mod dificil o victimă a unor violuri îşi caută molestatorul.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Citește și:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fură și fugi! Padova, o româncă a fost arestată după ce i-a furat de bani și i-a părăsit pe bătrânii pe care îi îngrijea

Bancă italiană, amendă uriașă în România. Ce a făcut cu datele clienților este ilegal