in

Furturi în 23 de magazine din nord-estul Italiei, peste 1,1 milioane de euro pradă, șapte români arestați

Șapte români au fost arestați de carabinieri între Veneto și Lombardia, în cadrul unei anchete a procurorilor de la Veneția și Mantova cu privire la o serie de furturi comise împotriva companiilor comerciale din Nord-Est.

Alte trei persoane au fost denunțate pentru că au participat doar la unele episoade și cu roluri marginale. Unii dintre suspecți au fost reținuți de poliția română. Ancheta Poliției de la Veneția, desfășurată în perioada februarie 2022 – aprilie 2023, a permis strângerea de probe împotriva suspecților care ar fi efectuat 23 de atacuri asupra unor magazine și depozite de mărfuri. Acestea aparțin unor societăți comerciale care își desfășoară activitatea în principal în sectorul vânzarea de îmbrăcăminte și accesorii de designer, între februarie și noiembrie 2022, în provinciile Veneția, Padova, Vicenza, Cremona, Mantua, Bergamo și Reggio Emilia.

Italia, tentativă de furt în casa unui măcelar, acesta înjunghie doi hoți, apoi e arestat: ”Este o crimă”

Prada din furturi a fost calculată la 1.130.000 de euro, dintre care 300 de mii au fost restituite victimelor. După ultimul furt, cu 5 suspecți revenind în România, a fost necesar să se solicite colaborarea autorităților române pentru capturarea acestora. Ceilalți destinatari ai măsurii de siguranță emise prin ordin al Autorității Judiciare din Veneția au fost duși la închisoare în Bergamo și Veneția, informează ANSA.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
hotel fara angajati rimini

Rimini, se deschide un hotel fără angajați ”Prețuri mai mici, dar confort, aici nu este nevoie de muncitori sezonieri”

Român prins la Pomezia cu 920 de euro de bancnote contrafăcute