in

Găsită moartă lângă o bază NATO din Sardinia, mister în jurul incidentului în care a fost implicată o celebră top-model

Justiţia italiană a deschis o anchetă cu privire la moartea unui top model rus, Galina Fedorova, găsită dezbrăcată în mare, lângă o bază NATO din Sardinia, a anunţat joi magistratul responsabil cu acest caz, relatează AFP, citată de Agerpres.

Galina Fedorova, în vârstă de 35 de ani, a apărut deseori pe prima pagină a unor reviste dedicate bărbaţilor, precum Penthouse şi Playboy, potrivit presei italiene. Trupul său a fost găsit sâmbătă în largul Teulada, în sudul insulei italiene. “Ancheta continuă şi, potrivit unui prim raport preliminar, tânăra a murit înecată”, a declarat procurorul Enrico Lussu, de la parchetul din Cagliari, capitala Sardiniei.

Potrivit declaraţiilor partenerului şi fotografului său, Gerenius Tavarov, un bărbat de 40 de ani de naţionalitate ruso-engleză, cuplul închiriase o barcă pneumatică pentru o plimbare în largul coastelor Sardiniei. După ce au sărit în apă pentru a înota, barca s-ar fi desprins din ancoră şi s-ar fi îndepărtat. Bărbatul ar fi înotat singur către uscat, în timp ce tânăra a încercat, în zadar, să i se alăture, a relatat cotidianul local Unione Sarda.

Parchetul din Cagliari a confiscat telefoanele mobile, un aparat foto, un laptop şi o dronă de pe barcă. Ambarcaţiunea ar prezenta urme de impact, posibil în urma unei coliziuni cu un recif sau cu o altă barcă, iar ancheta a fost deschisă pentru acuzaţii de omucidere involuntară, a mai scris Unione sarda.

În barcă au fost găsite de asemenea sticle de alcool, potrivit aceleiaşi surse.

Deşi autopsia a concluzionat că moartea Galinei Fedorova a survenit prin înecare, anchetatorii vor să excludă orice altă ipoteză, având în vedere că trupul său a fost găsit în apropierea bazei militare NATO, una dintre cele mai mari din Italia, dar şi că originile top modelului şi fotografului sunt ruseşti.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/parinti-intorsi-din-austria-si-au-spanzurat-de-maini-fetita-de-14-ani-au-considerat-ca-nu-avusese-bine-grija-de-fratii-mai-mici-lasati-in-grija-ei/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Accident nautic pe Lacul Garda, româncă de 32 de ani, internată în stare gravă la spital, cu politraumatism cranian sever

Ramona Bădescu, afectată de pandemie: ”Peste câteva zile va fi ziua tatălui meu și va fi pentru prima dată când nu-i voi fi alături”