in

Genova, român înșelat de un patron italian, a venit cu pistolul în mână să-și ceară banii pe o lucrare, arestat de carabinieri

Un român de 23 de ani, din Italia, a fost arestat la Genova, după ce a încercat să recupereze o datorie de 700 de euro ameninţând cu pistolul patronul unui restaurant. Românul lucrează în construcţii şi a fost tocmit de italian să-i execute o serie de lucrări la restaurantul pe care îl deţine.

Conform observator.tv, care citează La Repubblica, românul ar fi trebuit să încaseze 700 de euro însă, după ce a terminat lucrările, patronul restaurantului s-a făcut că plouă.

Supărat că există riscul să nu-şi mai încaseze banii, românul s-a înarmat cu un pistol, iar duminică dimineaţa a intrat peste italian în restaurant. L-a ameninţat că îl împuşcă, dar italianul a reuşit să-i distragă atenţia şi să solicite intervenţia autorităţilor.

Carabinierii au intrat rapid în locaţie şi l-au prins pe român când încerca să arunce pistolul într-un butoi plin cu ulei.

Luni dimineaţa, magistraţii au decis arestarea preventivă a românului, acesta fiind acuzat oficial de comiterea infracţiunilor de tentativă de jaf şi port ilegal de armă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Votul pe Internet, proiect adoptat de Senat. «Milioane de români sunt plecaţi în străinătate, deplasarea lor pentru a vota poate fi imposibilă»

Românii din diaspora nu au avut încredere în sistemul de înregistrare pentru votul din străinătate, iată câți s-au înscris