in

Grotte, pensionar jefuit și bătut, doi italieni și un român judecați

A început procesul în care sunt inculpați trei tineri – Dumitru Gherghișan, de 33 de ani, Roberto Mandrice, de 35, și Amedeo Stagno, de 27 – acuzați că l-au jefuit și agresat la Grotte, Sicilia, pe un bătrân.

Potrivit procurorului Delpini, cei trei inculpați trebuie să fie condamnați după cum urmează: 4 ani și 6 luni Dumitru Gherghișan, română rezident la Grotte; 3 ani și 6 luni Amedeo Stagno și Roberto Mandrice, ambii din Grotte.

Faptele datează din 7 iunie 2014, când proprietarul unei motociclete cu 3 roți parcată i-a văzut pe cei trei intenționând să fure – folosind clești și două șurubelnițe – carburatorul vehiculului. Hoții, imediat ce și-au dat seama de prezența proprietarului, s-au năpustit asupra lui.

Dumitru Gherghișan în special l-a lovit în mod repetat cu pumnii provocându-i leziuni care au necesitat 30 de zile de vindecare, printre care o fractură deschisă a sinusului maxilar stâng, contuzii la nivelul obrazului drept și orbitei stângi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Copil român hărțuit, bătut și insultat de colegi la Avezzano. Mama copilului: ”Nu mai știu ce să fac”

Petrica Romaniuc, candidată româncă la Erba, dorește înfrățirea orașului ei natal, Galați și localitatea de adopție, Erba