in

Şi-a sechestrat soţia şi băiatul, sub ameninţarea cuţitului

Un român de 36 de ani a fost arestat de poliţiştii din Schio (lângă Vincenza), după ce şi-a ţinut câteva ore familia sub ameninţarea unui cuţit. Fiul de 14 ani al cuplului, terorizat, a reuşit să sune la 112 şi să le dea poliţiştilor toate informaţiile necesare pentru a interveni în apartament- scrie “Il giornale di Vicenza”.

Episodul de violenţă familiară s-a petrecut duminică seară, pe 22 mai, în localitatea Malo. Bărbatul, Gheorghe R., s-a întors acasă beat şi a început să-şi certe nevasta şi să arunce cu obiecte prin casă. Soţia şi-a luat băiatul, de 14 ani, de mână şi a încercat să plece din casă. Enervat de faptul că soţia încerca să fugă, românul a luat un cuţit din bucătărie şi a ameninţat-o cu moartea, atât pe ea, cât şi pe băiat. Apoi a ascuns cheile apartamentului, obligându-şi victimele să se aşeze şi să aştepte.

Profitând de un moment de neatenţie al soţului, românca a reuşit să sune la 112 şi să dea telefonul băiatului, în timp ce ea îl ţinea de vorbă pe agresor. “Veniţi repede, tata vrea să ne omoare pe mine şi pe mama”, le-ar fi spus, terorizat, băiatul poliţiştilor.

O patrulă a poliţiei a ajuns la adresa indicată de băiat, iar militarii au încercat să pătrundă în apartamentul situat la etajul I, dar nu au reuşit. Au sunat la uşă, dar agresorul i-a ameninţat, refuzând să le deschidă.

În sfârşit, poliţiştii au reuşit să ia din nou legătura telefonică cu băiatul cuplului, care a reuşit să găsească cheile şi să deschidă uşa. Românul a fost arestat (foto: Il Giornale di Vicenza) iar femeia, aflată în stare de şoc, a fost, în sfârşit, eliberată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Luni, Berlusconi va vorbi la Bucureşti şi despre românii din Italia

România, înaintea Italiei, în topul celor mai paşnice ţări