in

I-a spus „romeno di merda”, l-a tăiat pe față și l-a amenințat că-i dă foc, italian arestat la Celano

Vătămare corporală, cu circumstanțele agravante rasiale. Acestea sunt infracțiunile de care e acuzat Franco D’Apice, un tânăr italian de 22 de ani din Celano (Abruzzo) arestat sub acuzația că l-ar fi tăiat pe față pe un tânăr român în centrul orașului Celano în luna octombrie 2020, în timpul unei lupte, scrie Marsica Live.

Tânărul italian, apărat de avocatul Emilio Amiconi, este acuzat că l-a rănit pe față pe străin, care a ajuns apoi la spital cu un prognostic de zece zile. L-a rănit cu o sticlă spartă pe față.

După dispută, îl amenințase, trimițându-i mesaje pe telefonul mobil și spunând că este gata să-l dea foc, etichetându-l de mai multe ori cu termenul „romeno di merda”. De asemenea, el a scris că îi va da foc și familiei românului. Prin urmare, a fost recunoscută circumstanța agravantă prevăzută pentru infracțiunile comise în scopul discriminării etnice, rasiale sau religioase.

Faptele datează din noaptea dintre 11 și 12 octombrie, când mesele, scaunele și sticlele de sticlă au început să zboare în fața unui club din oraș, clienții fiind forțați să fugă pentru a nu fi loviți.

Tânărul român a fost rănit și a fost nevoit să meargă la camera de urgență unde i s-au aplicat suturi pe față. Potrivit unei reconstrucții inițiale, totul a început de la o ceartă între două fete, discuția degenerând într-o luptă după amestecul prietenilor lor, mai întâi, și apoi al grupurilor de prieteni ai celor doi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dezmembrau mașini furate la Roma, în viale Palmiro Togliatti: arestați trei români și doi italieni. Dezastru ambiental – FOTO

Mariana Italia

Mariana a murit în Italia după 12 zile de comă. Strigătul de tristeţe al fratelui: «Ajutați-ne să o aducem acasă!»