in

Dezmembrau mașini furate la Roma, în viale Palmiro Togliatti: arestați trei români și doi italieni. Dezastru ambiental – FOTO

Un parc ilegal de dezmembrări auto, pe un teren al statului de 3.500 de metri pătrați deja supus sechestrului: descoperirea a fost făcută de Carabinierii din Nucleul Radiomobil – după o activitate de cercetare privind furtul unei mașini.

Cinci persoane au ajuns în cătușe: ​​doi romani în vârstă de 56 și 58 de ani și trei cetățeni români în vârstă de 45, 49 și 42 de ani, prinși dezmembrând părți ale unei mașini furate.

Carabinierii, ajunși în via Palmiro Togliatti, au constatat că cei cinci au înființat un adevărat parc de demolare de mașini într-o zonă de stat, care fusese deja confiscată.

Ulterior, militarii a constatat numeroase nereguli în materie de mediu: în gestionarea deșeurilor, lipsa oricărei autorizații, lipsa unei suprafețe impermeabile, absența sistemelor de decantare și degresare, pe lângă deficiențele de infrastructură și documentare.

În aceeași suprafață, de 3.500 de metri pătrați, Carabinieri din Nucleul Radiomobil din Roma au găsit: 6 mașini sau părți din acestea, care au fost furate, și 19 plăcuțe de înmatriculare de la mașini raportate ca fiind furate.

Întreg situl a fost din nou confiscat de militari, în timp ce cei 5 arestați au fost supuși arestului la domiciliu. Vor trebui să răspundă pentru infracțiunile de reciclare în complicitate, tăinuire, ruperea sigiliilor și gestionarea ilicită a deșeuri speciale și periculoase.

Italia, noile zone roșii, portocalii, galbene: regiunile care își schimbă culoarea de luni, 1 martie

I-a spus „romeno di merda”, l-a tăiat pe față și l-a amenințat că-i dă foc, italian arestat la Celano