in

Îl jignește pe doctor pentru că este negru și inventează un viol: româncă de 52 de ani riscă o pedeapsă grea la Pesaro

* Români în Italia * Jignește un doctor de culoare în Italia * „Negru de m… pleacă, nu voi fi niciodată tratată de tine”. O româncă de 52 de ani a jignit grav un medic pentru că este negru și a inventat și un viol: riscă o pedeapsă grea.

Jignește un doctor de culoare în Italia

A chemat ambulanța și l-a insultat pe unul dintre medici pentru că este un negru. Este povestea unei femei de 52 de ani de origine română care locuiește de ani de zile în Italia, scrie Corriere Adriatico.

Dosarul este datat 2017, dar ieri s-a încheiat la Judecătoria din Pesaro în fața judecătorului unic. Conform celor reconstruite în timpul procedurilor, ambulanța 118 a fost chemată pentru că femeia făcuse o criză, așa că a avut nevoie de tratament pentru a se calma.

„Mergi să vinzi la piață, nu poți fi medic”

Odată deschise ușile vehiculului de urgență, femeia s-a trezit în fața unui medic de culoare. Pentru ea a fost atât de inacceptabil încât a început să-l amenințe pe doctor și să rostească tot felul de insulte motivate rasial.

„Negru de m… pleacă, nu voi fi niciodată tratată de tine” sunt câteva dintre cuvintele furioase cu care l-a atacat. Și din nou „Plătesc taxe pentru tine”, până la „Mergi să vinzi la piață, nu poți fi medic”.

Apoi a început să-l amenințe cu fraze de genul: „Te omor, te voi tăia gâtul”. Pedepse grele și un refuz total, atât de mult încât echipajul unei a doua ambulanțe a intervenit să o ia pe doamnă și să-i dea calmante.

Româncă din Italia, judecată pentru RASISM. ”Mergi să vinzi la piață, nu poți fi medic”

A inventat un viol

Ea a susținut chiar, odată ce a ajuns la spital, că a fost violată de acel doctor.

Românca a ajuns la proces, acuzată de amenințări agravate de scopul urii etnice. Soțul ei este judecat și el, pentru că a insultat un funcționar public. Ieri procurorul a cerut 1 an și 6 luni de închisoare pentru ea și șapte luni pentru el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Ziua Universală a IEI, sărbătorită la Castelul Sforzesco din centrul orașului Milano!

mecanic atacat italia

Italia, un mecanic de tren și un conductor atacați violent de un român, carabinierii l-au anihilat cu spray cu piper