in

Italia, un mecanic de tren și un conductor atacați violent de un român, carabinierii l-au anihilat cu spray cu piper

Italia, un mecanic de tren și un conductor atacați violent de un român, carabinierii l-au anihilat cu spray cu piper.

Pentru a se salva, au fost nevoiți să se baricadeze în propriul tren. Doi angajați ai Trenord, un mecanic și un conductor de tren, au fost atacați duminică seara la Mortara, în zona Pavia, de un bărbat care a fost ulterior arestat de carabinieri, scrie Milano Today.

Italia, un mecanic de tren și un conductor atacați violent de un român

Nebunia pasagerului a explodat în jurul orei 22.00, când – după cum au relatat militarii într-o notă – din motive inutile a început să-i insulte și să-i pălmuiască pe cei doi muncitori.

În timp ce așteptau sosirea poliției, feroviarii s-au încuiat în cabina din față a trenului care urma să plece la ora 22.33.

Româncă din Italia, condamnată pentru că a jignit pe Facebook primarul unei localități: ”Fai schifo, pezzo di m…”

Carabinierii, care au sosit imediat la gară, l-au găsit pe agresor – un muncitor de 30 de ani, cetățean român – lovind cu picioarele și cu pumnii în ușa cabinei în care se refugiaseră cele două victime.

La vederea soldaților, bărbatul s-a năpustit și el asupra lor, atât de mult încât a fost nevoie să fie folosit spray cu piper pentru a-l opri.

În cele din urmă, pasagerul a fost arestat sub acuzația de împotrivire și violență față de un funcționar public și anchetat pentru întreruperea unui serviciu public, deoarece trenul a fost anulat. S-a dispus arestul la domiciliu pentru el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îl jignește pe doctor pentru că este negru și inventează un viol: româncă de 52 de ani riscă o pedeapsă grea la Pesaro

monument italia

Bolzano, inaugurat Monumentul dedicat militarilor români care au murit în timpul Primului Război Mondial