Menu
in

Încăierare într-un supermarket din Italia, bătaie generală după ce doi români s-au enervat că sunt obligați să poarte mască

Doi români au provocat haos într-un supermarket din Crema, o localitate din apropierea orașului Milan din Italia. Bărbații s-au luat la bătaie cu un agent de pază și au început să arunce cu coșuri de cumpărături, supărați că li s-a cerut să poarte mască. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele.

Incidentul a avut loc într-un centru comercial din Crema, duminică seara, în jurul orei 18:30, ora locală. Din primele informații obținute de poliție și potrivit unei relatări oferite de Radio Savana, totul s-a întâmplat după ce doi români au intrat în mall fără a purta măști de protecție, în contextul în care Lombardia a fost grav afectată de pandemia de coronavirus, în perioada martie-aprilie, scrie observatornews.ro.

Agenții de pază le-au cerut celor doi să se protejeze, însă, în loc să-și pună măști, românii au devenit agresivi. Unul dintre ei a pus mâna pe coșurile de cumpărături și a început să arunce cu ele, iar în doar câteva secunde scandalul s-a transformat într-o bătaie generală.

https://www.gazetaromaneasca.com/wp-content/uploads/2020/09/QyKHBgIxJfDCWf3k.mp4

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version