Menu
in

Sardinia, îngrijitoare româncă șantajată de un bătrân: ”Fie faci sex cu mine, fie arunc acid asupra copiilor tăi”

Îngrijitoare româncă șantajată de un bătrân. Un bătrân de 76 de ani din Ittiri, o comună din provincia Sassari, regiunea Sardinia, a fost denunțat de o româncă de 34 de ani, fiind judecat judecat pentru tentativă de violență sexuală și amenințări. Procesul a fost amânat penmtru luna iulie, scrie lanuovasardegna.it.

Iată ce declarații au dat cei doi în instanță.

Italia, româncă bătută și violată, fusese chemată pentru a face menajul. ”Pe Facebook există o fotografie cu mama mea legată”

Îngrijitoare româncă șantajată de un bătrân

„Nu am pus niciodată anunțuri să caut o îngrijitoare, ea a fost cea care m-a sunat pentru o programare, apoi a început să-mi ceară bani. O dată pentru fiul bolnav, încă o dată să plătească factura de energie electrică și din nou pentru înmormântarea tatălui. Dar nu am atins-o niciodată cu un deget, nu i-am amenințat nici pe ea, nici pe copiii ei. Nu am mai făcut astfel de lucruri în viața mea.”

Bătrânul de 76 de ani din Ittiri care a ajuns judecat pentru tentativă de violență sexuală și amenințări s-a apărat în sala de judecată, în fața instanței condusă de judecătorul Mauro Pusceddu.

Dacă nu te culci cu mine, voi trimite pe cineva la școala fiicei tale și o voi răpi și viola”, i-a spus el unei românce de 34 de ani care l-a denunțat ulterior. Și din nou, cu altă ocazie: „Fie faci sex cu mine, fie arunc acid asupra copiilor tăi”.

”Am înțeles imediat că intențiile lui erau altele”

Femeia, răspunzând la întrebările procurorului, a povestit cum l-a cunoscut pe acel bărbat. Ea, mamă a patru copii, își căuta de lucru și a găsit un anunț în ziarul “L’Occasione”. 

O persoană avea nevoie de un îngrijitor care să aibă grijă de casă. Am sunat la numărul indicat și am vorbit cu un bărbat care mi-a explicat ce ar trebui să fac. Înainte de a accepta, am întrebat prin intermediul unor cunoscuți pentru a afla dacă este o persoană bună. M-a dus la Ittiri să văd casa dar am înțeles imediat că intențiile lui erau altele și așa că am decis să nu mai accept jobul”

Și în acel moment avea să înceapă calvarul. „M-a urmărit acasă, m-a sunat constant și îmi trimitea mesaje la orice oră, chiar dacă nu răspundeam. Mi-a scris că este îndrăgostit de mine”

Inculpatul, apărat de avocatul Patrizia Marcori, a fost supus unei audieri și a respins acuzațiile, inclusiv pe aceea de a fi dat foc la interfonul casei femeii: „Dar la vârsta mea pot să fac aceste lucruri?”. 

Românca de 34 de ani fusese la rândul ei denunțată de învinuit pentru amenințări și pentru furtul unui telefon mobil. „Mi-a furat cartelele – le-a spus bătrânul judecătorilor – și când i-am cerut să mi le returneze, m-a așteptat sub casă cu doi bărbați. Așa că nu m-am oprit și am întrebat-o dacă întâmplător vrea să mă bată.” 

Procesul a fost amânat pentru luna iulie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
Exit mobile version