in

”Îngrijitoarea diabolică”, a făcut sex cu un bătrân de 88 de ani, apoi l-a șantajat, acum riscă 5 ani de închisoare

O româncă de 42 de ani riscă 5 ani de închisoare după ce a șantajat un bătrân de 88 de ani cu care avusese un raport sexual. Femeia a fotografiat momente din timpul întâlnirii intime și i-a cerut pensionarului 300 de euro, apoi 650, pentru a nu le publica pe internet. Bătrânul a denunțat-o iar carabinierii i-au organizat un flagrant.

”Îngrijitoarea diabolică” a denumit-o presa italiană pe românca de 42 de ani, domiciliată la Genova, acuzată de extorcare împotriva unui pensionar veronez, în vârstă de 88 de ani, care a fost supus șantajului sexual. Apărătorul femeii a cerut achitarea, procurorul însă a cerut o pedeapsă de 5 ani de închisoare: sentința este programată pentru luna aprilie.

Faptele datează de la sfârșitul lunii februarie 2016. Femeia, V.V., a apărut în viața bătrânului după un anunț pe internet. Venise din Genova. Pensionarul ar fi avut o relație sexuală cu ea în timpul căreia, fără să-și dea seama, femeia ar fi făcut o serie de fotografii în poziții compromițătoare, solicitând apoi 300 de euro, sub amenințarea publicării pe net. În acel moment, pensionarul s-a decis să o scoată din casă, între cei doi având loc o altercație, bărbatul fiind chiar zgâriat pe față.

Câteva zile mai târziu, bătrânul de 88 de ani a primit un apel telefonic de la femeie, care i-a spus că a publicat acele fotografii pe site-ul „La Gabbia”, modificate corespunzător pentru a le face și mai compromițătoare. Îngrozit, el a decis să-i dea 300 de euro pentru a scăpa de probleme, însă câteva zile mai târziu, românca a ridicat prețul, dublându-l. Pensionarul a fost de acord să o întâlnească în apropierea gării Porta Nuova, pentru a-i da cei 650 de euro conveniți, dar imediat după schimb au intervenit carabinierii care au arestat-o ​​pe femeie.

Judecătorul, urmând „indicațiile foarte grave de vinovăție”, a dispus arestarea la domiciliu la Genova pentru femeie. 

O situație similară legată de româncă pare să fi fost semnalată în trecut și în cazul unui inginer genovez în a cărui casă lucrase ca îngrijitoare. În timpul unei discuții în care a fost acuzată că și-ar fi însușit o sumă mare de bani prin înșelăciune, femeia a mușcat victima în mod repetat de mână provocându-i diverse răni, vindecabile în 7 zile.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trenul de mare viteză Frecciarossa, deraiat în nordul Italiei. Doi morți, 31 de răniți, traficul feroviar blocat

Haos în ambasade și consulate, posturi ocupate prin intermediul unor firme private. ”Există o temere în cadrul comunităților de români din afara granițelor”