in

Îngrijorare la Belluno. Mașinile străinilor sunt incendiate, ultima este a unei familii de români

O mașină incendiată și suspiciunea că este vorba de un incendiu intenționat. Apelul a sosit la ora 1.35 noaptea, la personalul Comandamentului pompierilor din Belluno, care au intervenit pentru un incendiu la un autoturism pe via Dante Alighieri, cartierul Cornei din localitatea Alpago, provincia Belluno.

Intervențiile și cercetările de rigoare s-au prelungit până la 5 cu sprijinul la fața locului a două echipaje ale pompierilor de la Comandamentul din Belluno, a unui echipaj voluntar din Alpago și a unei patrule a forțelor de ordine.

Din câte se pare, mașina cuprinsă de flăcări este proprietatea unui cuplu de origine română rezident în zonă, scrie Corriere delle Alpi.

Tocmai originea străină ar putea fi motivul incendiilor întâmplate la Alpago în ultimele săptămâni. Mai întâi autoturismul unei franțuzoaice în noaptea dintre 9 și 10 august, apoi cele două mașini ale unei familii croate, în noaptea dintre 23 și 24 august.

Dacă se va confirma că incendiul a fost provocat intenționat, ar fi vorba de a patra mașină distrusă într-o lună de necunoscuți, fapt care îngrijorează în mod serios locuitorii zonei. Continuă să nu fie clar dacă există vreo legătură între victime (două dintre acestea lucrează la firma Safilo, dar nu și a treia) sau dacă alegerea mașinilor a fost întâmplătoare, dar în noaptea dintre 11 și 12 septembrie erau și alte mașini și numai aceea a fost luată în vizor, chiar dacă a existat riscul ca flăcările să distrugă și mașinile de lângă, risc evitat de intervenția pompierilor.

Asupra celor întâmplate efectuează anchete forțele de ordine, pe moment fără evoluții semnificative, iar Primăria se mobilizează pentru a garanta o supraveghere eficace în zonă.


 

Citiți și:

Momente de teroare la Genzano, maşina unui român incendiată

”Ajunge cu româncele”, maşină incendiată în faţa unui club de noapte din Pisa

”Băieții foarte răi” din Teramo, ameninţări la adresa românilor: ”Vă vom da foc!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Salento, o bătea pe bătrâna asistată, îngrijitoare română condamnată. Nu se va mai putea întoarce în Italia mai repede de cinci ani

Candidații independenți susținuți de PACT în diaspora sunt în competiție internă. Sebastian Burduja: ”Cel mai bun se va impune”